سماق یکی از گیاهان بسیار ارزشمند است که سرشار از ویتامین سی است. مطالعات بالینی تاثیر این گیاه را بر کاهش قند خون به اثبات رسانده اند‌. همچنین در کاهش اسید اوریک نقش اساسی دارد. پس برای اینکه دچار عوارض خوردن #کباب نشوید حتما آنرا سرشار از سماق نمایید. سماق وقتی بصورت #ساییده باشد خواصش را کم کم از دست خواهد داد پس به اندازه نیاز بصورت ساییده درآورید چرا که خواص فرم ساییده شده اکثر دواها پس از یک ماه کاهش می یابد. سماق ,کاهش ,ساییده ,بصورت ساییده منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

خدمات سئو سراج معرفی جاذبه های گردشگری ایران و جهان , اطلاعات گردشگری دانلود برای شما آقای شادمهر تهران ویلا سرزمین ترفند